25 Temmuz 2022
Çorlu TSO Bölgenin Yeşil Dönüşümüne Öncülük Ediyor

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ve Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. arasında “Araç  Şarj İstasyonu Kurulum Sözleşmesi” imza altına alındı.

İmza protokolüne; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Kıdemli Uzman  Zeynep Fulya Çetinkaya katılımda bulundu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kullanımı gittikçe yaygınlaşan elektrikli otomobiller; çevre dostu, tasarruflu, düşük emisyonlu ve aynı zamanda sessiz olmaları nedeniyle tüketiciler tarafından tercih ediliyor.  Bugün elektrikli araçlar, dünyanın sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji üretimine geçişinde büyük rol üstleniyor. Elektrikli araç pazarında her geçen gün yenilikler olurken Odamız olarak bu gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Zorlu Enerji ile yapılan işbirliği akabinde  Odamız Hizmet Binası Otopark alanında  toplam 2 adet elektrikli araç şarj istasyon ağı kurulumu gerçekleştirilecek. Temiz enerji üretimini desteklediğimiz bu projemiz ile üyelerimize fayda sağlayacak hizmetler vermeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ