1 Ağustos 2022
15. Çorlu Tarım Fuarı Kapılarını Açtı

Türkiye’nin en büyük açık hava fuarlarından biri olan ve her yıl ülkemizin çeşitli yerlerinden birçok  ziyaretçiyi Çorlu’ya çeken  15. Tarım Fuarı kapılarını açtı.

Fuarı; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Ertuğrul Adıgüzel, MKP TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, Meclis Başkan Yrd. Suat Kıray, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özmen, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Erbay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Halim Yavuz, Meclis üyesi Soner Dadak, Genel Sekreter Birol Denizli, Edirne TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yener İşbilir, Yönetim Kurulu Üyeleri; Selahattin Kaya, Kutel Nalçakan, Meclis Üyeleri; Kemal Kılıç, Murat Tuzcu ve Odamız Genel Sekreteri İbrahim Karağöz  ziyaret ettiler.

HABER GÖRSELLERİ