Bulgaristan Stara Zagora TSO Başkanı Oleg Stoılov ve Yönetim Kurulu Üyeleri´nden Odamıza Ziyaret

2 Ağustos 2022
Bulgaristan Stara Zagora TSO Başkanı Oleg Stoılov  ve Yönetim Kurulu Üyeleri´nden Odamıza Ziyaret

Bulgaristan Stara Zagora TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oleg Stoilov, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmet Çavuşoğlu, Veni Petrova, Avrupa Fonları üzerine çalışmaları olan şirket sahibi Hristoslava Stoilova, İnşaat, Turizm, Otelcilik yetkilisi Evgeniy Petrova Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’a ziyarette bulundu.

Heyet; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven ve Cem Tunalı tarafından ağırlandı.

Ziyarette; İki oda arasındaki çalışma ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Sektörel gelişmeler değerlendirildi. Ekonomik ve ticari hayata ilişkin bilgiler aktarıldı.

HABER GÖRSELLERİ