Tekirdağ Model Fabrika Kurulum Süreci Bilgilendirme Toplantısı Odamızda Gerçekleşti

25 Ağustos 2022
Tekirdağ Model Fabrika Kurulum Süreci Bilgilendirme Toplantısı  Odamızda Gerçekleşti

İlimizde kurulması planlanan Kobi Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’nin (Model Fabrika) kuruluş çalışmalarını değerlendirmek üzere Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım, Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. İlker Murat Ar’ın katılımıyla düzenlenen toplantı Odamızda gerçekleşti.

Toplantıya; Çorlu Kaymakamı Sayın Cafer Sarılı, Ergene Kaymakamı Sayın Mehmet Emin Taşçı, Namık kemal Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mümin Şahin, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Daire Başkanı Sayın Gül Taşkıran Battal, Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Fahrettin Akçal, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Eyüp Sözdinler, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İzzet Volkan, Meclis Başkanı Sayın Erdim Noyan, OSB Yönetim Kurulu Başkanları, OSB Bölge Müdürleri, Tekirdağ TSO, Çerkezköy TSO ve  Hayrabolu TSO iştirak ettiler.

HABER GÖRSELLERİ