Amatör Denizci Belgesi ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Belgesi eğitim ve sınavları hk

6 Eylül 2022

Odamız ve Tekirdağ Liman Başkanlığı iş birliğinde “Amatör Denizci Belgesi” ve “Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Belgesi” eğitim ve sınavları yapılacaktır.

Son başvuru tarihi 12.09.2022 Pazartesi günü saat 12:00’dır.

Amatör Denizci Belgesi eğitim ve sınavı 13.09.2022 Salı Günü Saat 10:00-12:00 arasında,

Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Belgesi eğitim ve sınavı 13.09.2022 Salı Günü Saat 14:00-16:00 arasında, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

SERTİFİKA EĞİTİMLERİ İÇİN GEREKLİ BİLGİ VE BELGELER:

- İSİM SOYİSİM, TC KİMLİK NUMARASI, CEP NUMARASI, FOTOĞRAF

-14 yaşından büyük 18 yaşından küçükler için noter onaylı muvafakatname gerekli olup örneği ekte tarafınıza sunulmuştur.

İlgili bilgileri fiziksel veya elektronik ortamda Odamız İletişim ve Danışma Servis Sorumlusu Işılay ARAYANGİL’e ([email protected]) (0282 651 10 96) teslim edilmesi gerekmektedir.

Adres: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası – Zafer Mah. Şehitler Cad. No:6 Çorlu/Tekirdağ

ÖDEMELER

-http://odemeler.udhb.gov.tr adresinden bireysel kullanıcı-giriş tıklanarak T.C. Kimlik No ve E-Devlet şifresi ile giriş yapılır. Açılan sayfada sol taraftaki ana başlıklardan “Liman İşletmeleri’ altında yer alan ”yeterlilik belgesi” tıklanır. Açılan sayfada yeterlilik adı seçiniz bölümünden “ Amatör Denizci” seçilir. Kişi adı da girilerek“hesapla” butonuna tıklanır. Harç bedeli “39,70TL” çıkınca “başvur”sekmesi tıklanarak C-Kodu oluşturulur. T.C. Kimlik No ile veya C-kodu ile Halk Bankasına veya Bulunduğunuz yerleşim yerindeki Vergi Dairesi’ne giderek “9068” Kodu ile yapılmaktadır.

Bilgilerinize sunarız,

DOSYALAR / BELGELER