Amatör Denizci Belgesi ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Belgesi Eğitimi ve Sınavı Odamızda Gerçekleşti

13 Eylül 2022
Amatör Denizci Belgesi  ve Kısa Mesafe  Telsiz Operatörü Belgesi  Eğitimi ve Sınavı Odamızda Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Tekirdağ Liman Başkanlığı  işbirliğinde  düzenlenen Amatör Denizci Belgesi  ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Belgesi Eğitimi ve Sınavı Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Tekirdağ Bölge Liman Başkan Yardımcısı ve Denizcilik Sörvey Mühendisi Kapt. Fatih Kincal tarafından verilen eğitimlerin ardından yapılan sınavı başarıyla tamamlayanlar, özel tekne kullanabilme yeterliliğine ve kısa mesafe telsiz belgesine sahip olacak.

Başvuruların oldukça yoğun olduğu Amatör Denizci Belgesi  ve Kısa Mesafe Telsiz Belgesi eğitim ve sınavları devam edecek.

HABER GÖRSELLERİ