Çorlu TSO “TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi” ve “ TS ISO 37001 Rüşvet İle Mücadele Yönetim Sistemi" Belgelerini Almaya Hak Kazandı

21 Eylül 2022
Çorlu TSO  “TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi”  ve “ TS ISO 37001 Rüşvet İle Mücadele  Yönetim Sistemi"   Belgelerini Almaya Hak Kazandı

Çorlu  Ticaret ve Sanayi Odası, Akademi Belgelendirme  tarafından düzenlenen TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi” ve “TS ISO 37001 Rüşvet ile Mücadele Yönetim Sistemi ” denetimlerinden  başarı ile geçerek yönetim sistemi sertifikalarına  bir yenisini daha ekledi.

Baş Denetçi  Eyüp ERKESİM   ve Mikdat Yiğit ŞİMŞİT tarafından gerçekleşen denetim hakkında konuşan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Enerji kaynaklarımız azalıyor ve pahalılaşıyor. Enerji tüketimimiz artıyor. Bu noktada yapacağımız en büyük katkı, sahip olduğumuz enerjileri verimli bir şekilde kullanabilmektir. Bu çevreye, topluma, ekonomimize büyük katkı anlamına gelir.  Enerjinin verimli kullanılabilmesi adına odamız olarak çalışmalar yürütülmekteyiz. 50001 Enerji Yönetimi belgelendirmesi ile kurumumuzun enerji politikalarının belirlenmesi adına ilk adımı atmış olduk. Aynı zamanda; Bir kuruluşun rüşveti önlemesine, tespit etmesine ve bunlara yanıt vermesine ve rüşvetle mücadele yasalarına ve faaliyetlerine yönelik gönüllü taahhütlere uymasına yardımcı olmak için tasarlanmış bir yönetim sistemi olan “37001 Rüşvet ile Mücadele” için çalışmalarımıza başladık. Akademi Belgelendirme  tarafından yapılan denetim ve incelemeler sonucunda kriterlere uygunluğumuz tespit edilerek “TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi” ve “TS ISO 37001 Rüşvet ile Mücadele Yönetim Sistemi” belgelerini almaya hak kazandık. Odamız üyelerine rol model  olmasını temenni ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.