Odamız Tarafından Düzenlenen “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite” Semineri Gerçekleşti

26 Eylül 2022
Odamız Tarafından Düzenlenen  “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite” Semineri Gerçekleşti

Odamız tarafından 24 Eylül 2022 tarihinde düzenlenen  “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite” semineri gerçekleşti.

Seminerde; Psikolog Öykü Garagon, Waldorf Pedagogu Sait Nuri Akçal, Özel Eğitim Uzmanı Birkan Mengütay; DEHB’in Belirtileri, Nedenleri ve Seyri, Dürtüsellik-Dikkat Eksikliği-Bileşik Tip Görülme Sıklığı ve Cinsiyet Değişkenleri, Müdahale ve Tedavi, Nasıl Bir Eğitim?, Nelere Dikkat Etmeliyim?, Evde ne yapmalıyım?, Okulda ne yapmalıyım?, Uygulamalı Bir Eğitsel Aktarım: Kil Atölyesi hakkında katılımcılara bilgiler aktardılar.