ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

EN DE

TEKNOLOJİ VE İNOVASYON TEKNO B2B BULUŞMALARI - 29 Eylül 2022

27 Eylül 2022
SAYIN ÜYEMİZ

Dünyanın 21.yy yeni ekonomi dinamikleri; sürekli ve hızlı bir şekilde teknoloji ile şekilleniyor. Kişileri, kurumları, iş modellerini; yaşamın kendisini dijitalleşmeye mecbur kılıyor. Dijital devrimin, bilimsel ilerlemenin ve yeniliğin ışığında ortaya çıkan teknolojik fırsatları görebilen, bunların ekonomiye kazandırılmasında projeler geliştiren ve  gerçekleştirilmesi için çalışan her kurum ve kuruluşun destekçisi olmak amacı ile: Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom ile yerli,milli, verimli ve sürdürülülebilir bir sektör inşa etme misyonu ile faaliyetlerini sürdüren ICT Media Yayın Grubu, 5 farklı bölgede ‘Teknoloji ve İnovasyon’ için buluşuyor. İlk Buluşma organizasyonu 29.Eylül.2022 de Çanakkale’de gerçekleştirilecektir.

ICT Yayın Grubu olarak, Girişimcilerimize verdiğimiz katkıların bir yenisini de Çanakkale,Balıkesir ve Tekirdağ illerinde bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalarımıza sunuyoruz. 

Bu kapsamda; TeknoB2B etkinliklerimizin altıncısında Türk Telekom ile Çanakkale,Balıkesir ve Tekirdağ illerinde bilişim sektörü firmalarını, Çanakkale’de buluşturuyoruz.

Etkinliğimizin ana sponsoru Türk Telekom uzmanlarıyla, 1.Akıllı Ulaşım ve Üretim, 2.IoT & Dijital Dönüşüm, 3.Siber Güvenlik, 4.Bulut Bilişim ve Dijital İş Uygulamaları, 5.Artificial Intelligence ana başlıkları konusunda faaliyeti, üretimi olan yerli firmaları bir araya getirmeyi hedeflediğimiz TEKNOLOJİ VE İNOVASYON BULUŞMALARI  TEKNO B2B Etkinliğini 29 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştireceğiz. 5 ana başlık ve 32 alt başlıkta görüşmeler yapılacaktır.

ICT MEDIA TEKNO B2B etkinliği kapsamında, Türk Telekom’un ana başlık konularında yatırım gündemleri sözkonusu üç ildeki bilişim firmaları, bilgi güvenliği firmaları ve teknokent firmaları ile paylaşılacak. Firmalar bu gündeme ilişkin kendilerinin üretimi projelerini, ürün ve çözümlerini etkinlik gününde kendilerine verilen randevu saatinde operatör firma yetkilisine birebir sunma imkanı bulacak. Etkinlik kapsamında sektörel işbirliklerinin geliştirilmesine de zemin hazırlanacaktır.

Bu çerçevede firmalar tarafından geliştirilen/geliştirilecek yerli ürün ve uygulamaların Türk Telekom yetkili yöneticileri ile buluşturulması amacıyla olası işbirliği konuları aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

29 Eylül 22 tarihinde Double Tree By Hilton Çanakkale Otel Barbaros Mah. Ataturk Cad. No: 306 Çanakkale adresinde  gerçekleştireceğimiz ve firmalarımızın birebir ürünlerini anlatma fırsatı yakalayacakları bilişim,yazılım,donanım alanında faaliyet gösteren bütün girişimcilerimizi bekliyoruz.
Bilgilerinize sunarız
Saygılarımızla
İbrahim KARAĞÖZ
Genel Sekreter