Odamızdan Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım´a Ziyaret

11 Kasım 2022
Odamızdan  Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım´a Ziyaret

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Korkut, Elif Perçinoğlu, Tamer Sert ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım’a makamında ziyarette bulundular.

Çorlu TSO Başkan ve yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım;  “Çorlu TSO hoşgörü içerisinde bir seçim gerçekleştirdi. Bölgemizin kalkınması için, el birliği içerisinde çalışacağınıza inanıyorum. Bizler Valilik olarak sivil toplum kuruluşlarımızla ve halkımızla çalışmaya her zaman özen gösteriyoruz. Sizlerle de aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Seçildiğimiz görevin bilinci ile siz Sayın Valimizin ve şehrimizdeki diğer dinamiklerin katkısıyla bölgemizi sosyal ve ekonomik anlamda daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

HABER GÖRSELLERİ
Odamızdan  Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım´a Ziyaret