Odamızdan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mümin Şahin´e Ziyaret

11 Kasım 2022
Odamızdan  Namık Kemal Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Sayın Mümin Şahin´e Ziyaret

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Korkut, Elif Perçinoğlu, Tamer Sert ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Sayın Mümin Şahin’e ziyarette bulundurlar.

Çorlu TSO’nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, bölgede üretimi geliştirmek ve iş gücünün artırılması için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişinin  yapıldığı ziyarette Prof. Dr. Sayın Mümin Şahin; Odamız Yönetim Kurulu ve Meclisine çalışmalarında başarılar diledi.