Kuyumculuk Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı

22 Kasım 2022
Kuyumculuk Sektör Sorunları  ve  Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel,  11. Meslek Komite Başkanı Veis Özgür, Başkan Yardımcısı İmren Tüzmen, Meslek Komite Üyeleri; Mesut Küçük, Fatih Balkan, Mümin Aktaş,      Genel Sekreter İbrahim Karağöz ve kuyumculuk  sektöründe faaliyet gösteren üyeler Kuyumculuk Sektör Sorunları ve Çözüm Önerilerinin görüşüldüğü toplantıya  katılımda bulundular.

Toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan bölgemizde faaliyet gösteren kuyumculuk sektöründeki üyelerimizin sorunları dinledi. Çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulundu. Sektör adına yapılabilecek iyileştirmeler hususunda görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya katılım sağlayan kuyumculuk sektörü temsilcilerine teşekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Bu tür toplantıları sık sık gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bizler beraber çalıştığımız zaman her türlü sorunu çözebileceğimize inanıyorum. Önemli olan sektörün ve bölgemizin gelişimi noktasında ortak menfaatleri bulup onlarla ilgili çözüm önerileri üretmektir” dedi.

HABER GÖRSELLERİ
Kuyumculuk Sektör Sorunları  ve  Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı