Odamız Ev Sahipliğinde Düzenlenen Aselsan A.Ş. Firması´nın İlimiz Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

23 Kasım 2022
Odamız Ev Sahipliğinde Düzenlenen  Aselsan A.Ş. Firması´nın İlimiz Ar-Ge ve  Tasarım Merkezlerine Yönelik  Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Odamız ev sahipliğinde  düzenlenen Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ın başkanlığını yürüttüğü Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu’nun organizasyonu ile, Dünyanın en büyük 100 savunma şirketi arasında yer alan ASELSAN firması; AR-GE  Tasarım Merkezleri’nin  geliştirilmesi amacıyla ilimizde faaliyet gösteren firmalar ile buluşarak katılımcılara bilgi ve tecrübelerini aktardılar.

Toplantıya; Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sayın Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Lokman Hakan Tecer, Tekirdağ İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Sayın Fahrettin Akçal,  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, ASELSAN Teknoloji Gelişim ve Yenilikçilik Müdürü Sayın Umut Önder Su, Otonomi ve Mekatronik Teknolojiler Araştırma Müdürü  Sayın Uğur Güngör, Ar-Ge İşbirlikleri Koordinatörü Avni Selim Özçukurlu, Planlama ve Mali Analiz Uzmanı Pınar Delibal Aykutlu, Belpico Havacılık ve Uzay  Teknolojileri Arge Ltd. Şti. Sayın Tayfun Bel, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Abdullah Ozan katılımda bulundular.

HABER GÖRSELLERİ