Odamız Ev Sahipliğinde Düzenlenen “Kurumlararası İstişare Toplantısı” Gerçekleşti

25 Kasım 2022
Odamız Ev Sahipliğinde Düzenlenen  “Kurumlararası İstişare Toplantısı” Gerçekleşti

Çorlu Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan, Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Sayın Murat Tabak, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Sayın Engin Türk, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İzzet Volkan ve bölgemizdeki  STK temsilcileri  bir araya gelerek “Kurumlararası İstişare Toplantısı”nı  odamızda gerçekleştirdiler.

Toplantıda; Bölgemizin her alanda daha gelişmiş ve daha yüksek standarda sahip olmasının ortak akılla mümkün olabileceğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan bölgemiz sorunları ve gelişime açık noktaları hakkında istişarelerde bulundu.

HABER GÖRSELLERİ