TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu Sanayide Kadın Eli Projesi Lansman Toplantısını Gerçekleştirdi

25 Kasım 2022
TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu  Sanayide Kadın Eli Projesi Lansman Toplantısını Gerçekleştirdi
TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu  “ Sanayide Kadın Eli Projesi Lansman Toplantısı’nı odamızda gerçekleştirdi.
Toplantıya; TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Fatma Aydoğdu, TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Aynur Çeşmeliler,  Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Yamanoğlu, Meclis Başkanı Ahmet Özver, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bingül, Faruk Hilmi Düvenci ve kurul üyeleri katılımda bulundular.
Toplantıda; Kadınların sanayide istihdama katılımını arttırmaları, sanayinin nitelikli istihdam ihtiyaçlarının  karşılanmasına katkı sağlanması hakkında istişarelerde bulunuldu. Sanayide rol model kadınlar anlatıldı.
HABER GÖRSELLERİ