Trakya´nın Verimli KOBİ´leri Projesi kapsamında verilecek Süreç ve Enerji Etüdü başvuruları

28 Kasım 2022

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında hayata geçirilen "Trakya’nın Verimli KOBİ’leri Projesi" faaliyetlerine devam etmektedir.

Trakya Verimlilik Platformu, proje ile faaliyetlerine başlamış olup; imalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ’lere yönelik enerji etüdü, süreç etüdü, eğitimler gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmektedir.

Aynı zamanda Platform, makro düzeyde imalat sanayinde kaynakların verimli kullanımını yaygınlaştırmayı, yeşil/yenilenebilir enerji yatırımlarını teşvik etmeyi ve bu sayede bölgenin rekabetçiliğini artırmayı hedeflemektedir.

İlgili projeye www.trakyaverimlilikplatformu.com.tr 'den katılarak, verimlilik alanındaki iyi uygulamalara dair önde gelen isimlerden bilgi edinebilir, diğer firmalar ile işbirliği fırsatları elde edebilir, güncel politikalara dair gelişmeleri öğrenebilir, firmanız özelinde verimlilik çalışmalarına dair uzman kişiler ile birebir görüşmeler sağlayabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.