KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı Semineri

23 Aralık 2022

22/12/2022

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile  KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürlüğü iş birliğinde 27 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı 2022 Yılı Proje Teklif Çağrıları” konulu bilgilendirme toplantısına katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Söz konusu toplantı 27 Aralık 2022 Salı günü saat 14:00’te Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Program:

Toplantı içeriği: “2022.01 İmalat Sanayi Sektöründe Dijitalleşme Sürecine Katkı Sağlayabilecek Yerli Teknoloji Geliştiricisi KOBİ’lerin Desteklenmesi” Proje Teklif Çağrısı (Toplam Destek Üst Limit 2.000.000 TL) , “2022.02 İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Üretim ve İlişkili İş Süreçlerinde Dijital Teknolojilerden Yararlanma Düzeyinin Arttırılması” Proje Teklif Çağrısı (Toplam Destek Üst Limit 2.000.000 TL) ile “2022.03 İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Rekabet Güçlerinin ve Verimliliğinin Arttırılması” Proje Teklif Çağrısı (Toplam  Destek Üst Limit 1.500.000 TL), amacı, koşulları, destek üst limitleri, proje giderleri.. vb konularında bilgiler aktarılacaktır.

Konuşmacılar:

Ceyhan Bahadır KARATAŞ  KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdür V.

İsmail Taha ÇEYKEL  KOBİ Uzmanı

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 14:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not:Eğitimimiz/Seminerimiz Ücretsizdir.