Çorlu TSO İş Heyeti Kuzey Makedonya´da Temaslarda Bulundu

26 Aralık 2022
Çorlu TSO İş Heyeti  Kuzey Makedonya´da Temaslarda Bulundu

“Çorlu TSO Kuzey Makedonya İş Heyeti; Makedonya Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanı  Trajan Angeloski’ye Ziyarette Bulundular”

Çorlu TSO Kuzey Makedonya İş Heyeti organizasyonu kapsamında; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Kaya Kumyol, Cem Tunalı, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz,  Makedonya Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanı Sayın  Trajan Angeloski’ye ziyarette bulundular.

Odamızın genel yapısı hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Çorlu TSO ve Makedonya Ticaret ve Sanayi Odaları arasındaki iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, daha kapsamlı faaliyetler/projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesine katkıda bulunmak  amacıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretin bölgemiz adına fayda sağlayacağına inanıyorum. Ticari ve ekonomik işbirliklerinin gelişmesiyle, üyelerimize  Makedonya’daki  uygun yatırım ortamını sunmayı ve böylece her iki ülkenin de kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Makedonya Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanı Trajan Angeloski;  “Gerçekleştirdiğiniz ziyaret ile edindiğimiz bilgi ve tecrübelerin  iki ülke arasındaki ekonomik gelişimine katkı sağlayacağına inanıyorum. Sanayi ve ticaretimizin yanı sıra sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlik ve beraberlik içerisinde diğer oda ve borsalara da rol model olmayı istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Makedonya - Türkiye İş Forumu Kuzey Makedonya'nın Başkenti Üsküp'te Gerçekleşti”

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Kuzey Makedonya İş Heyeti'nin bölgedeki temasları kapsamında, Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın organizasyonu ile Makedonya - Türkiye İş Forumu düzenlendi.

Makedonya - Türkiye İş Forumuna;  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İzzet Volkan, Makedonya - Türkiye Ticaret Odası (MATTO) Başkanı Sayın Aydoğan Ademoski, Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçisi  Sayın Hasan Mehmet Sekizkök ve Kuzey Makedonya Ekonomi ve Yatırımlardan Sorumlu Başbakan Yardımcısı Sayın Fatmir Bütüçi katılım sağlayarak ekonomik göstergeler ve yatırım fırsatları hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler.

“Çorlu TSO Kuzey Makedonya İş Heyeti; Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na Ziyarette Bulunarak Bakan Yardımcısı  Sayın Enver Hüseyin İle Bir Araya Geldiler”

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Kuzey Makedonya İş Heyeti; Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na ziyarette bulunarak Bakan Yardımcısı  Sayın Enver Hüseyin ile bir araya geldiler.

Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Odamızın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek iki ülke arasındaki ticaret ve bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ayrıca; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Kuzey Makedonya İş Heyeti  Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem’e  ziyarette bulundular.

“Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Radoviş Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ljupce Pocivalec ve Belediye Meclis Üyesi Sayın Enis Ömer İle Bir Araya Geldi”

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Kuzey Makedonya’nın Radoviş kentinde Radoviş Belediyesi’ne ziyaret ederek Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ljupce Pocivalec ve Belediye Meclis Üyesi Sayın Enis Ömer ile bir araya geldi.

HABER GÖRSELLERİ
Çorlu TSO İş Heyeti  Kuzey Makedonya´da Temaslarda Bulundu