Odamız ve Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık İş Birliğinde Düzenlenen 2023 Yılında “Ekonomik Görünüm” Konferansı Gerçekleşti

26 Aralık 2022
Odamız ve Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık İş Birliğinde Düzenlenen  2023 Yılında “Ekonomik Görünüm”  Konferansı Gerçekleşti

Odamız ve Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık iş birliğinde düzenlenen 2023 Yılında “Ekonomik Görünüm” Konferansı gerçekleşti.

Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık Kurucusu Dr. Yılmaz Sönmez ve Ekonomist Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansta; 2023 yılına ilişkin büyük işletmeler, küçük ve orta boy işletmeler (KOBİ) için güvenli bir yol haritası oluşturmak, Ülkemizdeki ve dünyadaki ekonomik gelişmelere göre stratejik plan oluşturmak, gerekli hazırlık yapmak.

Uluslararası piyasaları analiz etmek, Uluslararası ilişkilerin ekonomiye etkileri, Para piyasaları, Dijital dönüşüm, E-ticaret, İhracat, Kurumsal dönüşüm konularında katılımcılara bilgiler verdiler.

HABER GÖRSELLERİ