Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürlüğü İş Birliğinde Düzenlenen KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı Semineri Odamızda Gerçekleşti

27 Aralık 2022
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile  KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürlüğü İş Birliğinde Düzenlenen   KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı Semineri Odamızda Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile  KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen   “KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı 2022 Yılı Proje Teklif Çağrıları” bilgilendirme toplantısı Odamızda gerçekleşti.

KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdür V. Ceyhan Bahadır Karataş ve  KOBİ Uzmanı İsmail Taha Çeykel’in sunumunu gerçekleştirdiği toplantıda; 2022.01 İmalat Sanayi Sektöründe Dijitalleşme Sürecine Katkı Sağlayabilecek Yerli Teknoloji Geliştiricisi KOBİ’lerin Desteklenmesi” Proje Teklif Çağrısı (Toplam Destek Üst Limit 2.000.000 TL), “2022.02 İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Üretim ve İlişkili İş Süreçlerinde Dijital Teknolojilerden Yararlanma Düzeyinin Arttırılması” Proje Teklif Çağrısı (Toplam Destek Üst Limit 2.000.000 TL) ile “2022.03 İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Rekabet Güçlerinin ve Verimliliğinin Arttırılması” Proje Teklif Çağrısı (Toplam  Destek Üst Limit 1.500.000 TL), amacı, koşulları, destek üst limitleri, proje giderleri konularında bilgiler aktardılar.