Güneş Enerjisi Sistemleri Eğitimi

3 Ocak 2023

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında Odamız ve Trakya Verimlilik Platformu işbirliğinde 9 Ocak 2023 Pazartesi günü Uzman Alp OVADYA tarafından Odamızda “Güneş Enerjisi Sistemleri Eğitimi “ düzenlenecektir.

Güneş Enerjisi Sistemleri eğitimimizde KOBİ’lerin uygulayabileceği potansiyel güneş enerjisi yatırımları; güneş enerjisinden elektrik üretiminin çalışma prensibi, ülkemizde ve Dünya’da sektörün tarihi/gelişimi ve Türkiye’deki ilgili mevzuatlar ve teşviklerin anlatılması hedeflenmiştir.

Önemli Not: Eğitimlerimiz İmalat Sanayi"nde faaliyet gösteren KOBİ'lere yöneliktir.

(Avrupa Birliği KOBİ tanımına göre 250 kişiden az çalışan istihdam eden, yıllık net satış hasılatı veya mali bilançosundan herhangi biri 400 milyon lirayı aşmayan işletmeler "KOBİ" olarak tanımlanmaktadır.)

Eğitim başvuruları 07 Ocak 2023 tarihi akşamına kadar kabul edilecektir. Eğitimlerin kontenjanı 15 kişi olarak belirlenmiş olup, her firmadan bir katılımcı ile sınırlıdır.

Detaylı bilgi ve başvuru için lütfen TIKLAYINIZ.

Bilgilerinize sunarız