Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak ve Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Erdin Eral Odamıza İade-i Ziyarette Bulundular

5 Ocak 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak  ve Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Erdin Eral Odamıza İade-i Ziyarette Bulundular

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak ve Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Erdin Eral Odamıza iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Kaya Kumyol, Cem Tunalı ve Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Sert hazır bulundu.

Ziyarette; Çorlu için taleplerimizi ileterek Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları hakkında istişare edildi.

Yapımında sona yaklaştığımız Enis Sülün Konferans Salonu’nun da ki çalışmalar yerinde incelendi.