Devlet Destekli Alacak Sigortası, Ticari Alacak Sigortası ve Kefalet Sigortası Semineri

18 Ocak 2023

Odamız ve Altrius Kariyer Eğitim ve Danışmanlık firması iş birliğinde 2 Şubat 2023- Perşembe günü gerçekleştirilecek “Devlet Destekli Alacak Sigortası, Ticari Alacak Sigortası ve Kefalet Sigortası” konulu seminerimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Söz konusu seminer 2 Şubat 2023 Perşembe günü saat 13:30-16:00’da Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Eğitim İçeriği :

İç piyasa alacaklarına garanti sağlayan Devlet Destekli Alacak Sigortası yanında iç piyasa ve ihracat alacaklarına garanti sağlayan Ticari Alacak Sigortasının işletmelerimize olan faydalarını ayrıca, teminat mektubunun muadili bir ürün olan ve sigorta şirketlerince yapılan Kefalet Sigortası ile işletmelerimize sağlayacağı alternatif imkanların tüm yönleriyle aktarılacağı bir seminer düzenlenecektir.

I – ALACAK SİGORTASI

• Alacak Sigortasının Faydaları / Alacak Sigortası Nedir? Neden Alacak Sigortası?
  • Alacak Sigortası Türleri
  • Alacak Sigortası İş Akışı

II– KEFALET SİGORTASI

•  Kefalet Sigortası Nedir? Neden Kefalet Sigortası?
  • Sigorta Şirketlerince Sunulan Kefalet Sigortası Türleri
  • Kefalet Sigortası ile Banka Teminat Mektubunun Karşılaştırılması
  • Kefalet Sigortası Başvuru Süreci ve İş Akısı
  • Fiyatlama (Prim + Diğer Maliyetler)
  • Sıkça Sorulan Sorular

Eğitmen :

Selçuk KAMAN

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 13:30-16:00

Eğitimlerimize https://www.corlutso.org.tr/akademi (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.