Çorlu TSO 11. Meslek Komitesi ve Çerkezköy TSO 14. Meslek Komitesi İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

1 Şubat 2023

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 11. Meslek Komitesi Başkanı Veis Özgür, Başkan Yardımcısı İmren Tüzmen, Komite Üyeleri Ertuğrul Adıgüzel, Serkant Hocaoğlu, Mümin Aktaş ve Mesut Küçük ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası  14. Meslek Komitesi Başkanı Kamil Canberk Atik, Başkan Yardımcısı Atakan Danış, Komite üyeleri Sedat Çolak, Abdullah Sezgin, Şaban Kardeş ve İlker Sezen, Çerkezköy TSO’nun ev sahipliğinde düzenlenen Meslek Komiteleri istişare toplantısında bir araya geldi.

Bölgemiz ve üyelerimize değer katacak konuların görüşüldüğü ve komite kıyaslama çalışmasının yapıldığı toplantıda, ortak meslek komitelerinin birlikte yürütebileceği çalışmalar değerlendirildi. Yazılım alanında adımlar atılması, yurt içi ve yurt dışı sektörel fuarlara katılım, üye eğitim ve ziyaretleri gibi sektörel birçok konuda görüş alışverişinde bulundular.