İnşaat İhalesi

8 Mart 2023
İlgi: S.S. 270 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin 07.03.2023 tarih ve 375 sayılı yazısı
İlgide kayıtlı yazıda, Mülkiyeti ilgili kooperatife ait olan Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Kazimiye mah. Aşık Veysel Sokak, 48 pafta, 627 ada, 6 nolu parsel de kayıtlı 1.225,89m2 yüzölçümlü "arsa" niteliğindeki taşınmaz üzerinde Proje ve mevzuat hükümlerine uygun, öngörülen süre içinde, eksiksiz, ayıpsız ve kusursuz, şartname ve imzalanacak sözleşmeye uygun olacak şekilde idari, hukuki ve cezai tüm sorumluluğu tamamen ve tek başına FİRMA'ya ait olmak üzere anahtar teslim (malzeme+işçilik) Dükkan + ofis / İş merkezi + Konut yapılması işi, yapılacağı belirtilmiştir.
İhale S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri birliğinin Edirne ili, Merkez ilçesi, 1. Murat mah, Zübeyde hanım caddesi cad. no:2 22030 Merkez/Edirne adresindeki hizmet binasında 05.04.2023 tarihinde saat 14:00'te Kapalı zarf usulü yapılacak olup, zarflar açıldıktan sonra açık arttırmaya gidilecektir.
Şartname ve projeler S.S. 270 Sayılı Çorlu Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Şeyh Sinan Mah. Hülya Sok. No:8/9 Çorlu/Tekirdağ adresinden temin edilebilir.

S.S. 270 Sayılı Yağlı Tphumlar Tarım Satış Kooperatifi Devlet İhale Yasasına tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine vermekte serbest olduğu belirtilmiştir.

Bilgilerinize sunarız