KOBİ´ler İçin Yeni Dönem KOSGEB´den Yeni Destekler Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

6 Ekim 2010
KOBİ'ler İçin Yeni Dönem KOSGEB'den Yeni Destekler Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Çorlu Sinerji Odağı işbirliğiyle, 06 Ekim 2010 Çarşamba günü Odamız Konferans Salonu’nda “KOBİ’ler İçin Yeni Dönem KOSGEB’den Yeni Destekler” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.
     Toplantıda; KOSGEB Çorlu Sinerji Odağı Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Faris KOCAMAN ve KOBİ Uzmanı Gülden USLU KOBİ Destek Programı, İşbirliği-Güçbirliği Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı, AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, Genel Destek Programı konularında katılımcılara bilgiler verdiler.