Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Hakkında

23 Mart 2023

Sayın ÜYEMİZ,

İlgi : Ankara Üniversitesi Rektörlüğü  21.03.2023 tarihli 868619 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda,  Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM), Ankara Üniversitesi'nin bilgi birikimini toplumla, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör yanında sivil toplum kuruluşları ve bireylerle paylaşmanın daha nitelikli ve etkin yollarını araştırmakta ve bu doğrultuda ihtiyaç duyulan alanlarda sürekli eğitimler düzenlemektedir.

Merkezimiz  bu  kapsamda,  Kamu  İhale  Kurumu  (KİK)  işbirliği  ile  04  - 07 Mayıs 2023 tarihleri arasında (yüz yüze) "Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi" gerçekleştirecektir. Eğitim sonunda katılımcılara Üniversitemiz ve Kamu İhale Kurumu onaylı belge verilecektir.

Kamu ihalelerinde görevli personelin bilgilerinin güncellenmesi açısından büyük önem taşıyan ve ekte detayları bulunan bu ücretli eğitime, katılımı uygun görülecek kişilerin  detaylı bilgi için Müge ÇİÇEK ile 0(312) 381 67 26 numaralı hattan irtibata geçilebileceği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız

Saygılarımızla