Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Sektörel Değerlendirme ve İş Birliği Toplantısını Gerçekleştirdi

25 Mayıs 2023

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası sektörel değerlendirme ve iş birliği toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Turan, Meclis Üyesi Mustafa Bilen, Genel Sekreter Turhan Anaç, AB Proje Yöneticisi İlhan Aarslan toplantıya katılırken, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ise Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, 4. Meslek Komitesi Başkanı Tuncay Yokuş, Başkan Yardımcısı Koray Nigiz, Komite Üyesi Mehmet Manav ve Komite Üyesi Önder Şen katılım sağladılar.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantı sonrasında bölgesel ziyaretlerde bulunuldu. Bu ziyaretler kapsamında Gerdersan Grup Dericilik San. ve Tic. A.Ş., TOG Deri San. ve Dış Tic. Ltd. Şti., Bir-Tek Deri İmal. San. ve Tic. Ltd. Şti., Assa Kim. Deri İmal. ve Komis. İth. İhrac. San. ve Tic. Ltd. Şti., Gerede Jelatin San. Tic. A.Ş. ve Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ziyaret edildi.

Toplantılar ve ziyaretler kapsamında karşılıklı sektörel değerlendirmelerde bulunarak, bilgi paylaşımları yapıldı.

HABER GÖRSELLERİ