Çorlu TSO "Uygulamalı Kadın Girişimcilik Eğitimi" Tamamlandı

9 Nisan 2010
Çorlu TSO        Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Yoğun bir katılımcı sayısı ile gerçekleşen Eğitmenliğini ABİGEM Uzmanı Ümit EVREN’in yaptığı Uygulamalı Kadın Girişimcilik Eğitimi 09 Nisan 2010 Cuma günü tamamlandı.

Eğitimde katılımcılar iş planları ve iş fikrleri ile ilgili projelerini dört hafta içerisinde sunacaklardır. Sunulan projeler değerlendirmeye geçirilecektir. Başarılı görülen kişilere KOSGEB tarafından kuracakları işletmeleri için 4.000 TL’si hibe, 40.000 TL’si 1 yıl ödemesiz 8 eşit taksitte geri ödemeli 3 yıl vadeli faizsiz kredi verilecektir.

Yoğun bir katılımcı sayısıyla gerçekleştirilen ve beş gün boyunca devam eden Uygulamalı Kadın Girişimcilik eğitiminin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.