Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi´nin Yeni Yıl Mesajı

31 Aralık 2009
Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi'nin Yeni Yıl Mesajı

Dünyamız umutları ve beklentileriyle yeni bir yıla daha giriyor. 2009 yılından, yeni yıla devreden sorunların, 2010 yılında çözümlenmesi en büyük dileğimizdir. Yeni bir yıl yeni umutlar, yeni heyecanlar demektir.
      2010, toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak, sıkıntıları çözümleyecek politikaların üretilmesi, sorunlarımızın yeni yılda çözüme kavuşması yolunda önemli adımların atılması gereken bir yıl.
      Ekonomik krizin etkilerini azaltmak, artan işsizlik sorununu çözmek ve insanlarımızın daha müreffeh bir hayat yaşayabilmelerini sağlamak için herkese büyük sorumluluklar düşmektedir. 2010 Yılında ülkemizin daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması için hepimiz birlik ve beraberli içinde çalışmalıyız.
       Bu duygu ve düşüncelerle, 2010'un ülkemize ve dünyaya barış huzur ve refah getirmesini dilerim.