Çorlu TSO Meclis Üyeleri "TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri"ne Katıldılar

15 Ocak 2024

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz 13 – 14 Ocak  2023 tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen "TOBB Oda - Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri" ne iştirak ettiler.

Seminer öncesinde,  Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz  Anıtkabir’i ziyaret etti.

Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde, Meclis üyeleri ile biraraya gelen TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bölgelerinin kanaat önderi durumundaki meclis üyelerinin, daha iyi hizmet edebilmek için bilgilendirilmelerine büyük önem verdiklerinin altını çizerken, meclis üyelerine proje üretmeleri çağrısında bulundu.

Hisarcıklıoğlu, TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu ifade ederken, seçime girdiğinizde rakibinizden oy istersiniz. Herkes burada seçilerek gelir, atanan kimse yoktur” dedi. Bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok güzel bir fırsat olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, “Girişimci demek, sıfırdan gelen kişi demektir. Risk alan kişi demektir. Hayal kuran, hedef koyan, kaybeden, kazanan kişidir. Bu kurum sizlerden oluşuyor. O yüzden güçlüyüz. Bu işlerde para pul yok. Cepten, aileden gider. Ama bu işte bir ticaret var. Bu makamlar bize gerçek dünya için fırsat. İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” diye konuştu.”

“2 önemli gayemiz var: ilimize-ilçemize hizmet, üyeye hizmet” diyen TOBB Başkanı, meclis üyelerinden şehrin, ilçenin yöneticileri ile iyi diyalog kurmalarını istedi.

HABER GÖRSELLERİ