TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Odamız Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi

16 Ocak 2024
TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Odamız  Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Odamız ev sahipliğinde bir araya geldi.
Toplantıya, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.
Odamız ve faaliyetleri hakkında bilgilerin verildiği toplantıda; sektörel konuların yanı sıra, genç girişimcilerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri de ele alındı. Ayrıca, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek etkinlikler ve projeler konusunda fikir alışverişi yapılarak ortak çalışma alanları belirlendi.

HABER GÖRSELLERİ