0-2 Yaş Çocuk Sağlığı Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

15 Kasım 2009
0-2 Yaş Çocuk Sağlığı Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde; Tekirdağ Birinci Basamak Eğitim Günleri-2 “Çocuk Sağlığı” kapsamında “0-2 Yaş Çocuk Sağlığı” eğitim semineri 15 Kasım 2009 Pazar günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminerinde sunumlarını gerçekleştiren; İ.Ü.Tıp Fak. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları’ndan Prof. Dr. Gülbin GÖKÇAY ve Çorlu 6. Nolu Sağlık Ocağı’ndan Dr. Uğur POLAT; İlk altı ayda bebekte sağlıklı beslenme, Anne sütü ile beslenme,  Bebekte 7-12 nci aylarda beslenme davranışları, Ek besinler ve doğru beslenme, 1-2 yaş çocuk beslenmesi, Duyarlı anne ve babalık, Uyku düzeni, Erken çocukluk dönemi eğitimi, Çocuk yetiştirmenin prensipleri hakkında katılımcılara bilgiler verildi.