Okul Çağında Epilepsi ve Davranış Sorunları Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

14 Kasım 2009
Okul Çağında Epilepsi ve Davranış Sorunları Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde; Tekirdağ Birinci Basamak Eğitim Günleri-2 “Çocuk Sağlığı” kapsamında “Okul Çağında Epilepsi ve Davranış Sorunları” eğitim semineri 14 Kasım 2009 Cumartesi günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminerinde sunumlarını gerçekleştiren; İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Prof. Dr. Meral ÖZMEN Epilepsi, Epilepsi nedenleri, Epilepsi tanısının nasıl konulacağı, Antikonvülzan ilaçların nasıl kullanılabileceği, Epilepsi ile yaşam, Epilepsi hastalarının hangi meslekleri seçebileceği hakkında  bilgiler verdi. Ayrıca Seminerde; Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Emine ARSLAN; Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite, Temel belirtileri, Hiperaktivite ölçütleri, Kekemelik, Kekemeliğin giderilmesi, Davranış bozuklukları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.