Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “Enflasyon Düzeltmesi Bilgilendirme Semineri” Gerçekleşti

7 Şubat 2024

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Enflasyon Düzenlemesi Semineri'nde işletmelerin yükselen enflasyon nedeniyle vergilendirilmesi hakkında konuşuldu.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen seminere, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Yönetim Kurulu üyeleri; İsmail KORKUT, Tamer SERT, Umut GÜNGÖR, Odamız Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, serbest muhasebeci ve mali müşavirler katıldı.
Seminerinde konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet VOLKAN, "İşletmelerimiz yükselen enflasyon nedeniyle oluşan gerçek olmayan karların vergilendirilmesi ile karşı karşıya. Bu da işletmelerimizin sermayelerini vergi yoluyla devlete aktarmalarına sebep olmakta bu konular üzerinde de üyelerimizin bilgilendirilmesi hususunda elimizden geleni yapacağız" dedi.
"Enflasyon Düzeltmesi Bilgilendirme Semineri" başlığı altında sunumunu gerçekleştiren Öğr.Gör.Cemal KARAOĞLU, katılımcıların sorularını cevapladı.

HABER GÖRSELLERİ