12 Şubat 2024
Odamız 7. Meslek Komite Heyeti Üye Ziyaretinde Bulundular

Odamız 7. Meslek Komite heyeti; odamız üyeleri arasında bulunan Uğur Şener Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Aksu Otomotiv Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Otomotiv Cam Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Çorlu Şubesi, Yılmaz Sert Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Can Otogaz Sistemleri-Emin Güçman, Turnalar Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Dobrucalı Otomotiv Sanayi Yedek Parça Nakliye İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Limited Şirketi, 3e Motorlu Araçlar Yedek Parça Bakım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Aşan Otomotiv-Ahmet Mustafa Aşan, Çorlu Güven Oto Cam Yedek Parça İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Süzersan Depo Turbo Radyatör Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Aşkınlar Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Turbo Center Oto Tamir Bakım Onarım Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Nursal Otomotiv Yedek Parça Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ve Soner Tekin-Tekin Otomotiv firmalarını ziyaret ettiler.

Yapılan üye ziyaretlerine 7. Meslek Komite Başkanı Ergin FINDIK, Komite Başkan Yardımcısı Tamer ÖZKÜTÜK, Komite Üyeleri Erdem ERGÖR ve Tamer SERT ziyaretlere eşlik etti.

Ziyaretler esnasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; odamız ve 7. Meslek Komitesi faaliyetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ