15 Mart 2024
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi Üye Ziyaretinde Bulundu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi Başkanı Eşref Doğan Yılmaz , Komite Başkan Yardımcısı Aytek Balsak ve Komite üyesi Deniz Sarı , Meslek Grubu üyeleri, Armi Mühendislik ve Metal San. Tic. Ltd. Şti. firma sahipleri  Fuat Meriç ve Faruk Meriç’i, Sonikel Ultrasonik Elektronik ve Otomasyon San. Tic. firması pazarlama yöneticisi Özcan Durahim’i, Altech Panjur Ticaret Ltd. Şti. firma yetkilisi  Feyyaz Sayım’ı, Altan Mekatronik İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti. proje müdürü Aycan Batur’u, Polidem Makine İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Satış Müdürü Murat Kaya’yı, Quick Mekatronik San. Tic. Ltd. Şti.  yetkilisi Mesut Cengiz’i, Yiğit Ziraat Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şti. ve  Aksağlam Tarım Makinaları İmalat San. Ltd. Şti. firma yetkilileri Kemal Güden ve Nazif İrdem’e  ziyarette bulundular.

Ziyarette; Odamız ve 2. Meslek Komitesi faaliyetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ