26 Nisan 2024
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komitesi Üyeleri Ziyaret Etti

Odamız 5. Meslek Komite heyeti; odamız üyeleri arasında bulunan Sağlıkpen Doğrama İnşaat Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti., Teknik Dizel Pompa Motorlu Araçlar Bakım Yedek Parça Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti., Ersoy Yahşi-Makro Makina Tasarım ve İmalat Sanayi, Suzan Sevgi-Sefa Endüstriyel Mutfak Soğutucu Kapıları İmalat Tic. ve Veysel Yıldırım Kerestecilik Orman Ürünleri İç ve Dış Ticaret San. Ltd. Şti. firmalarını ziyaret ettiler.

Yapılan üye ziyaretlerine 5. Meslek Komite Başkanı Vildan YAYLACIK, Komite Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal ATAK ve Komite Üyesi Cem TUNALI ziyaretlere eşlik etti.

Ziyaretler esnasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; odamız ve 5. Meslek Komitesi faaliyetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ