23 Nisan 2024
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi Üyeleri Ziyaret Etti

Odamız  6. Meslek Komitesi Başkanı Turgay KARA , Komite Üyeleri Sedat YILDIRIM, Kemal İNAN, Mustafa GÜÇLÜ ve Mevlüd YAZAR ,  Odamız Üyeleri  Akbilir  İnşaat ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Beyoğlu Müteahhitlik Hafriyat Yapı Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,  Us İnşaat, Sey Yapı Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeki Taşınmaz Mal Pazarlama İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Yıltaş Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi ve Deha İnşaat-Osman YILDIZ  firmalarının yetkililerine ziyaret düzenlediler.

Ziyaretlerde ; Odamız ve 6. Meslek Komitesi faaliyetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ