24 Aralık 2019 tarihindeki eğitim ve sınav saat: 10:00'da Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir. Son Başvuru tarihi 23 Aralık 2019'dur.
KONTENJAN 150 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.

AMATÖR DENİZCİ SERTİFİKA EĞİTİMİ İÇİN GEREKLİ BELGELER
1) Ehliyeti olanlar için ehliyet fotokopisi veya Sürücü Olur Sağlık Raporu (Göz ve KBB Hekiminin onayladığı devlet veya özel sağlık kuruluşundan )
2) 2 adet Normal Vesikalık Fotoğraf
3) 14 yaşından büyük 18 yaşından küçükler için noter onaylı muvafakatname
4) Kimlik Fotokopisi
5) 39,70 TL’lik harç makbuzu

ÖDEMELER

-http://odemeler.udhb.gov.tr adresinden bireysel kullanıcı-giriş tıklanarak T.C. Kimlik No ve E-Devlet şifresi ile giriş yapılır. Açılan sayfada sol taraftaki ana başlıklardan “Liman İşletmeleri’ altında yer alan ”yeterlilik belgesi” tıklanır. Açılan sayfada yeterlilik adı seçiniz bölümünden “ Amatör Denizci” seçilir. Kişi adı da girilerek“hesapla” butonuna tıklanır. Harç bedeli “39,70TL” çıkınca “başvur”sekmesi tıklanarak C-Kodu oluşturulur. T.C. Kimlik No ile veya C-kodu ile Halk Bankasına veya Bulunduğunuz yerleşim yerindeki Vergi Dairesi’ne giderek “9068” Kodu ile yapılmaktadır.

AMATÖR DENİZCİ BELGESİ