Tekİrdağ İl Genç Gİrİşİmcİler Kurulu İcra Komİtesİnde Görev Devİr Teslİmİ Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu devir teslim töreni 13 Mart 2019 Çarşamba günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Çorlu TSO) gerçekleşti.

Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı görevine seçilen Cemal Gökhan Cengiz, “Bir önceki dönem yönetimine teşekkür ederek kendilerinin de aynı inanç ve kararlılıkta çalışacaklarını söyledi. Ben ve takım arkadaşlarım vizyonel bir bakış açısıyla yeni nesil girişimcilerle birlikte bu potansiyeli artırmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirmek istediğimiz projelerle bölgemizde ki girişimcilere destek vermeyi amaçlıyoruz. Yeni görev dağılımımızın bölgemize ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinde Görev Devir Teslimi Yapıldı