Batı Marmara Bölge Temsilcimiz ve İl GGK İcra Kurulu Başkanımız Sn. C. Gökhan CENGİZ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı. Sn. M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU Başkanlığında, Ankara TOBB Binasında gerçekleşen Bölge Başkanları Genç Girişimciler Üst Kurulu Toplantısına katılım sağladı.

Toplantıda, üst kurul üyeleri seçimleri yapıldı ve sektörden gelecek 13 kişi belirlendi.
Sn. Ali SABANCI’nın Kurul Başkanı olarak tekrar atandığı yeni dönemde bir sonraki toplantıda görev dağılımları yapılacak.

Yeni dönemde Sn. Başkanımız Rıfat HİSARCIKLIOĞLU ve Sn. Ali SABANCI önderliğinde Genç Girişimciler olarak bölgesel ve ülke çapında girişimcilik ekosistemi üzerinde fark yaratacak, değer katacak çalışmalar yapılaması üzerinde ortak paydada buluşuldu.

TOBB GGK Bölge Başkanları Genç Girişimciler Üst Kurulu Toplantısı
Tekirdağ Genç Girişimciler Kurulu