Trakya Savunma Havacılık ve Uzay Sistemleri Yan Sanayi Yerlileştirme Zirvesi

Tarih     :09.03.2016

Sayı       :2993

İlgi: Odamızın 03.03.2016 tarih ve 2782 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda; 17-18 Mart 2016 Tarihinde, Türk savunma havacılık ve uzay sanayinin yerlileşme ve millileşme sürecine, Trakya Bölgesi olarak katkı sağlayabilmek amacı ile, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binasında düzenlenecek olan “Trakya Savunma, Havacılık ve Uzay Sistemleri Yan Sanayi Yerlileştirme Zirvesi” programına ve firmalarımızın ürünlerini sergilediği sergiye katılım gerçekleştirecek/gerçekleştirmeyi düşünen firmalarımızın B2B görüşmelerini planlayabilmek amacıyla "Firma Bilgi Formu" ekte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.