Trakya Kalkınma Ajansı Yaz Dönemi Dış Ticaret Okulu

18 Nisan 2019

Dış ticarette var olan potansiyelinizi ve hedef müşterilerinize nasıl ulaşabileceğinizi biliyor musunuz?  Katılımın sınırlı olduğu bu sertifikalı eğitime katılın, ürün bazında hedef pazarlarınızı belirleyin, bu pazarlara giriş stratejinizi oluşturun ve ihracata başlayın.

Eğitim Yeri: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası

Eğitim Ücreti: Eğitim ve Danışmanlık ücretinin %80’i Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak olup; firmanın %20 (750 TL) eş finansman sağlaması beklenmektedir.

Kontenjan: 30 Firma

Hedef Kitle: İhracata yeni başlamış veya hiç ihracat yapmamış firmalarımız.

Başvuru: www.trakyaka.org.tr

Not: Programın sonunda, eğitim boyunca firmalarca oluşturulan ihracat stratejilerinin sunulacağı proje çalıştayında, ihracat stratejisi gerçekleşme potansiyeli yüksek olan 3 firmamıza, 4 kez, firmanın kendi yerinde ve firmanın uygun olduğu tarihlerde danışmanımız tarafından birebir danışmalık sağlanacaktır.

Detaylı bilgi için:

Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi / Melike ÖZBİNEK / 0850 450 09 59