Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Programı Semineri

14 Ocak 2020

14/01/2020

Odamız tarafından 28 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek “Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Programı” seminerine katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: Muhtasar ve prim hizmet beyannamesi programı, MPHB’nin verilme zamanı, MPHB’nin elektronik ortamda nasıl verileceği, MPHB’nin hangi vergi dairesine verileceği, MPHB’nin kimler aracılığı ile verileceği, Tahakkukların nasıl onaylanacağı, MPHB sistemindeki diğer özellikli durumlar

Eğitmen/Konuşmacı: Mustafa BASBAŞ

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 09:00-13:00

Not: Eğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.