Bakım ve Tespit Alanında Test, Ölçüm ve Kalibrasyon Teknolojileri Teknik Semineri

29 Ocak 2020

28/01/2020

Odamız, MC Danışmanlık Kalibrasyon Eğitim Hizmetleri ve MİNERVA Elektronik Makine ve Dış Tic. işbirliğinde 06 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek “Bakım ve Tespit Alanında Test, Ölçüm ve Kalibrasyon Teknolojileri Teknik” seminerine katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: Topraklama Sistemleri ve Topraklama Direnci Ölçüm Teknikleri, İzolasyon Direnci Ölçüm Teknikleri, İç Tesisat Kontrolleri ve Kaçak Akım ve Kablo Testleri, Genel Metroloji ve Kalibrasyon Teknikleri, Ölçümde Termografi nedir ve Termal Kamera uygulamaları, Ölçüm Aletleri Multimetre ve Pens ampermetreler’ deki yeni teknolojiler

Eğitmen/Konuşmacı: Mehmet CANAY & Ömer CELEP

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 13:30-17:00

Not: Eğitimlerimize/Seminerlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz/Seminerimiz Ücretsizdir.

Eğitimlerimize/Seminerlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.