Sokağa Çıkma Yasağından Muaf Olmasını Talep Ettiğiniz Sektörler

14 Nisan 2020

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüsün yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbir kapsamında, Büyükşehir statüsündeki 30 il ve Zonguldak’ta  10.04.2020 ile 12.04.2020 tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş ve İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile “Sanayi tesislerinde üretimini yüksek ısı ve buharla yapmak zorunda olup, 24 saat esasına dayalı çalışmak zorunda olan fırın ve kazanda üretim yapan işyerleri, nonwoven kumaş, çimento, plastik hammadde ve gıda işleyen üretim yerleri, makarna ve un tesisleri, gıda ve sağlık ürünleri için plastik karton vb. her türlü ambalaj üreten işyerleri ve çalışanları ile özel güvenlik çalışanları ve idarecileri yasak kapsamından istisna tutulmuşlardır.

Hafta sonları sokağa çıkma yasağının uygulanmaya devam etmesi kapsamında, yukarıdaki sektörlere ek olarak sokağa çıkma yasağından muaf olmasını talep ettiğiniz sektörleri en geç 16 Nisan 2020, Perşembe  günü saat 11:00’a kadar [email protected] adresine iletmenizi rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası