4. ICC Avrupa Milletlerarası Tahkim Konferansı

18 Haziran 2020

İlgi: Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi'nin 18.06.2020 tarihli e-postası,

İlgide kayıtlı e-postada, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) tarafından düzenlenecek olan “4. ICC Avrupa Milletlerarası Tahkim Konferansı” ilk kez çevrimiçi gerçekleşecektir.

Konferansa Avrupa’da Tahkim konusundaki güncel konuları ve kurumsal gelişmeleri takip etmek isteyen tüm Tahkim Profesyonellerinin katılımının faydalı olacağı düşünülmektedir.

6 Temmuz Pazartesi ICC İş Hukuku Enstitüsü tarafından Dechert Ortağı ve ICC Enstitü Konsey Üyesi Eduardo Silva Romero moderatörlüğünde, ICC Enstitü Üyesi ve Eeversheds Sutherland ortağı  Gaëlle Le Quillec’in katılımıyla “Belge Üretimi” hakkında 2 saatlik bir eğitim programı gerçekleşecektir.

7 Temmuz Salı ICC Milletlerarası Tahkim Divanı, 4. ICC Avrupa Konferansı için tahkim dünyasının en önemli isimlerini bir araya getirecektir. Program, ABD-Çin ticaret savaşındaki en son gelişmelerden, Avrupa Yeşil Anlaşması'na ve 2050 yılına kadar karbon nötrlüğüne ulaşma hedefine kadar bir çok konuyu ele alacaktır.

6 Temmuz tarihli programa kayıt yaptırmak ve bilgi almak için tıklayınız.

7 Temmuz tarihli programa kayıt yaptırmak ve bilgi almak için tıklayınız.

Bilgilerinize sunar, Konferansa gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.