İTO Yan Sanayi Borsası Talebi

3 Eylül 2020

İlgi: İTO'nun 03.09.2020 tarihli e-postası
İlgide kayıtlı e-postada, İstanbul Ticaret Odası Yan Sanayi Borsası Birimi, 30 yılı aşkın süredir muhtelif sektörlerdeki yan sanayi işletmelerinin yurtdışına açılmalarına katkıda bulunmaktadır. Temel işlevi yurtdışından gelen taleplerin uygun yan sanayici firmalarımıza iletilmesini sağlamak ve söz konusu taleplerin sonuçlandırılma aşamasına kadar takibini gerçekleştirmek olan Yan Sanayi Borsası’na, Bosch GmbH firmasından gelen talep ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Bu kapsamda, söz konusu talep ile ilgilenmeniz durumunda 4 Eylül 2020 tarihine kadar [email protected] / [email protected] e-posta adresi yoluyla irtibata geçmeniz hususunu bilgilerinize sunarız.

Talep No: O-BSH-935

Talep Konusu:

Almanya’nın Stuttgart kentinde yer alan Bosch GmbH firmasının Satınalma Departmanına bağlı olarak Bosch Türkiye lokasyonlarında tüm fabrikaların “Makine Servis Bakım ve Sözleşme” sorumluluğunu yürüten yetkiliden gelen yazıda;

Firmanın üretimde kullandığı makinelerin pompalarının tamiri için, Bosch’un gerekliliklerine uyabilecek ve kurumsal bakış açısı olan tamir firmalarının arandığı ifade edilmektedir.

Söz konusu talebe başvuran firmalar arasından Bosch yetkililerince uygun görülenler, Bosch Teknik Ekibi tarafından ziyaret edilecektir.