ÜSİMP Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite Sanayi İşbirliği Ulusal Kongresi20

21 Eylül 2020

İlgi: NKÜ Teknopark A.Ş.’nin 18.09.2020 tarihli e-postası

İlgi kayıtlı yazıda, ÜSİMP’in 2015 yılından bu yana her yıl düzenlemekte olduğu “ÜSİMP Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi Sanayi İşbirliği Ulusal Kongresi”, 2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi nedeniyle, 25-29 Kasım 2020 tarihleri arasında “Etkin Arayüzler ile Sonuç Odaklı Üniversite-Sanayi İşbirliği” teması ile Sanal Ortamda düzenleneceği bildirilmektedir.

Tüm oturumlar 25-26 Kasım 2020 tarihlerinde canlı olarak yayınlanacak, 27-28-29 Kasım 2020 tarihlerinde ise canlı yayınların video kayıtları çevrimdışı olarak yayında kalacaktır. 25 Kasım ile 29 Kasım tarihleri arasında tüm stantlar ziyarete açık olacak, stant yetkilileri ile ziyaretçiler canlı görüşme yapabilecekler ve o tarihler için B2B randevuları oluşturabileceklerdir.

Patent Fuarı’nda Bu Yıl Ne Yenilikler Var?

• UPF’20 Sanal platformuna erişim www.sanalusimppatentfuari.org.tr adresinden sağlanacaktır.
  • Katılımcılar kendilerine tanımlanan dinamik yönetici panelini kullanarak, stantlarını kendi istekleri doğrultusunda donatabilecekler; Kurum ve İletişim Bilgileri, Kartvizit, Katalog, Banner, Poster ve Video ekleyebileceklerdir.
  • Etkileşimli olmasını istedikleri alanların tümünü tıklanabilir yapabilecekler ve yüksek çözünürlüklü görsellere erişim imkanı sunabileceklerdir.
  • Kendi stantlarındaki “Canlı Sohbet” ve “Mesajlaşma” özelliklerini kullanabileceklerdir.

Kongre Programında Bu Yıl Ne Yenilikler Var?

Sanal ortamda çalışmanın esnekliğinden yararlanarak program çeşitlendirilmiştir:

• Çağrılı Konuşmacıların katılımıyla Ulusal Kongre OturumuKongre Programı kapsamında “Sonuç Odaklı ÜSİ için Etkin Arayüzler” konularında Konuşma ve Paneller düzenlenecektir.
  • ·  Serbest bildirilerle oluşturulacak Sempozyum OturumuKatılımcılar üniversite-sanayi işbirliğini içeren her konuda bildiri gönderebilirler. Oturumda sunulacak bildiriler hakem heyeti tarafından belirlenecektir.
  • Patent/Teknolojilerin sunulacağı Pitching OturumuKatılımcı TTO’lar dilerlerse, sergiledikleri patentlerin sunumunu yapabileceklerdir. Sunumlar Jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek; ayrıca, oturuma katılan ziyaretçiler de mobil telefonları ile değerlendirme yapabileceklerdir. En çok puan alan patent/teknoloji sunumlarından ilk üçüne ödül verilecektir.

Katılım Koşulları

Çevrimiçi Organizasyon’un gider kalemleri dikkate alınarak kurum/kuruluşlar için belirlenen 2020 yılı katılım bedelleri:

• TTO/TGB tanıtım standı 3.500 TL + %8 KDV
  • 1-5 arası Patent sergilenecek TTO/TGB standı 4.500 TL+ %8 KDV
  • 6-10 arası Patent sergilenecek TTO/TGB standı 5.500 TL+%8 KDV
  • 11 ve üzeri Patent sergilenecek TTO/TGB standı 6.500 TL + %8 KDV
  • Ar-Ge Merkezi, Yatırımcı ve Hizmet Firması tanıtım standı 5.000 TL + %8 KDV

İlgililerin; stant taleplerini, serbest bildiri ile pitching başvurularını ve sponsorluk tekliflerini ÜSİMP Merkez’e ([email protected]) E-Posta ile iletmeleri rica olunur.

Bilgilerinize sunarız.